Бели обувки само за мъжеБелите обувки не са за всеки стил и сезон и поради тази причина цветът не е много характерен за мъжките обувки. Но ако знаете как да ги съчетавате подходящо, те ще изглеждат много добре.

Въпреки, че белият и черният цвят са два основни класически, бялото никога не може да замести черното. Ако ви предстои официално събитие, на което трябва да сте с официално облекло, помислете най- напред дали няма да е по- добре да сте с черни обувки.

По принцип белият цвят е повече за лятото, отколкото за зимата.

Чорапите ви също трябва да са бели, ако сте с бели обувки.

Белите обувки не са особено подходящи за офис. Те не са чак толкова официални и строги.

Ако харесвате бели обувки, трябва да знаете, че не е задължително всичко да е бяло от от глава до пети. Не е нужно да сте непременно с бял панталон- това е твърде скучно и проява на лош вкус. Но трябва много да внимавате с контрастта. Не е хубаво и ако целите да сте облечени в тъмни дрехи, а само обувките ви да са бели.

Най- правилно е обувките да се съчетават с колана по цвят. Но ако не харесвате да носите бели колани, може да си изберете друг в по- светъл цвят, но да е в същия стил като обувките ви.

Съчетанието от мъжки дънки и бели мъжки обувки е идеално за лятото. Ако искате да привлечете повече внимание, контрастът трябва да е по- голям и тогава дънките трябва да са по- тъмни.

Белите обувки привличат винаги вниманието на околните и затова трябва да се стараете да съчетавате правилно дрехите си и най- вече да ги носите със самочувствие и увереност.

Не се страхувайте да носите бели обувки и експериментирайте, но го правете винаги много внимателно, с вкус и  стил.

Вижте повече на: http://kapere.com/mujki-obuvki