Клиновете – новият вид панталонКакто всички знаем, клинът е вид панталон, които е прилепнат плътно до тялото. Той е супер удобен и се използва предимно за аеробика, гимнастика и за ежедневно облекло. За щастие модата никога не пропуска да ни изненада и се появиха страхотни и най – различни видове клинове, които можем да сложим и за по – официален повод, стига да бъде правилно съчетан.

Кожените клинове станаха доста модерни напоследък. Те се използват от дамите, съчетавайки ги  с високи токове или някакъв вид бюстие, или широка туника, за парти , например. Така те визуално изглеждат по – слаби, а всъщност и супер секси.

Тенденцията на принтираните клинове, дава възможност да се придобие една супер пънкарска и модерна визия. Един клин на принтове, съчетан с широка тениска и кожено късо яке, би било едно страхтно и различно спортно облекло.

Различните видове клинове, които се предлагат на пазара, включващи ивици, фигури, животински и абстрактни щампи, ни позволяват да се възползваме от привилегията да бъдем млади и да експериментираме с различни стилове и принтове, докато намерим своя собствен стил.

За дамите, които не се притесняват от своята фигура, могат да съчетаят клина с къса блузка или яке.

Ясно е, че тази вид дреха подчертава доста тялото и трябва да се внимава при избора и съчетанието й.  Но  съчетан с дълга и широка блузка, риза или жилетка, по – пълничките и срамежливи дами, няма да има от какво да се притесняват ,а  дори и ще изглеждат много сладко, обелечени по този начин.

Дизайнерите не спират да търсят начини как да ги разнообразят, за да актуализират външния ни вид и да ни направят по – креативни и интересни в стила ни на обличане. Вече не познаваме само едноцветните и обикновените им събратя. Вече познаваме и чудесния начин как  да придобием закачлив щрих към тоалета ни .

Източник: Спортни   стоки – stylezone.bg