Какво ново и интересно в света на смесителите за кухня?Какво ново и интересно в света на смесителите за кухня? Погрешно е да си мислите, че само при смесителите за баня и смесителите за душове, предназначени за мивки за баня, душове за баня, душ системи, лири за баня на ток и лири за баня като цяло, моноблокове, тоалетна чиния (тоалетна чиния моноблок и конзолна тоалетна чиния), алуминиеви радиатори и хидромасажни панели, се срещат наистина уникални и иновативни модели. На родния пазар се въвеждат смесители за кухненска мивка  и смесители за вграждане в мивки за кухня или иначе казано кухненски мивки, които ,,избиват рибата‘‘ и конкуренцията, която е създадена между смесителите за мивка в банята и термостатните смесители за кухня. Предлагаме ви сами да се запознаете с всички новости в света на кухненските смесители.

След като вече сте направили съпоставка на цените за кухненски смесители, цената на смесители за вграждане и общо всички цени за смесители за кухня, а също и сте подбрали качествени линейни сифони (линейни подови сифони), като отново не сте платили свръх високи цени за линейни сифони за баня и цени на лентови сифони, е време да закупите и кухненски смесители, които да вградите над мивките алпака или мивките алпака за вграждане, чиито цени на мивки алпака и цени за мивки от алпака от своя страна пък не са толкова скъпи. Изключителна новост сред смесителите за кухня са електронните модели, за които високи цени обаче трябва да сте приготвени, подобно на цените на моноблокове с електричество, цената на лира за баня на ток или цената на тоалетна чиния със затопляне. Характеристиките им са сходни с класическите модели, но тяхната цена е около 500 лева.

В помощ на домакинствата, производителите често произвеждат смесители за кухня с гъвкав душ, който се изтегля, а цената му е 400 лева.

Истинско бижу са кухненските смесители в различни ярки цветове и характеристики, защитаващи околната среда, но цените им често надвишават 500 лева.

Повече вижте на Geraka.com